Selkäkipu2017-07-02T10:04:37+00:00

Selkäkipu

Selkäkipu

Alaselkäkipu on tavallinen ja melko yleinen vaiva. Kipeä Sellkä voi vaivata monesta eri syystä. Selkäkipu voi aiheuttaa pelkoa jos ei tiedä onko oireen syy vakava. Pelon hälventämiseksi on hyvä käydä yleislääkärin tutkimuksessa.

Valtaosa selkävaivoista voidaan hoitaa kuntouksella. Paras tapa ehkäistä selkäkivun uusiutumista ja pitää oireet kurissa on pysyä hyvässä kunnossa. Kipeä selkä ei tarkoita, ettei sitä voisi käyttää. Varomalla selkäänsä ja rajoittamalla omaa liikkumistaan saattaa itse ruokkia omia selkävaivojaan. Arkiliikkuminenkin edistää paranemista.

Selkäkivun riskitekijöitä ovat esimerkiksi liikunnan vähäisyys, ylipaino, tupakointi, psyykkiset tekijät (stressi, masennus), raskas fyysinen työ, heikentynyt työtyytyväisyys, autoilu sekä tapaturmat.

Jos kipeä selkä vaivaa, varaa aika meille fysioterapian ammattilaisille, ensimmäiselle arviokäynnille. Kartoitamme tilanteesi, anamme konsultaatiota ja/tai teemme hoitosuunnitelman.

Malmin Fysioterapia

Me autamme sinua voimaan hyvin! Emme hoida vain vaivaa; otamme asiakkaan huomioon psykofyysisenä kokonaisuutena.  Meidät tunnetaan henkilökohtaisesta ja lämminhenkisestä palvelusta. Tule käymään, soita tai laita viestiä!

Soita tai laita tekstiviesti
(09) 345 1551